Sayfalar

21 Ağustos 2013 Çarşamba

CIA, Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nı (İhvan-ı Müslimin'i) çoktan kontrolüne almış

akp'nin gerçek yüzü, cia, cia ajanı fethullah gülen, ihvan-ı müslimin, müslüman kardeşler teşkilatı, recep tayyip erdoğan, yusuf el karadavi / kardavi


İşler fena halde organize. Ucu Türkiye’de AKP’ye kadar dayanıyor. CIA, Müslüman Kardeşler örgütünün uluslararası alanda örgütlenmesinin mimarlığını yapmış. İşte detaylar:

Müslüman Kardeşler 1928 yılında Mısır’da Hasan El-Benna tarafından kuruldu. İlk başlarda radikal tavırları ile öne çıkan örgüt 1950′li yıllardan itibaren özellikle Hasan el-Benna’nın damadı Said Ramazan’ın girişimleriyle uluslararası alanda örgütlenmeye başladı.

Hasan el Benna'nın damadı Said Ramazan (1926-1995)
Hasan el Benna'nın damadı Said Ramazan (1926-1995)

Said Ramazan’ın 1950′li yıllarda CIA tarafından “kafakola” alındığı resmi belgelerde kayıtlı. Ramazan 1953 yılında önce ABD’ye gidiyor ve dönemin ABD Başkanı Dwight Eisenhower ile görüşüyor. Bu görüşme sonrasında yakın takibe alınan Ramazan, 1957 yılında CIA ajanı Robert Dreher tarafından “şirket”e eleman olarak kaydediliyor.


İşte bu tarihten sonra Müslüman Kardeşler’in uluslararası alanda örgütlenme atağı başlıyor. Kısa sürede birçok ülkede (ki Türkiye’de de Erbakan aracılığıyla) örgütlenme tamamlanıyor.

CIA’nın o dönemki hesabı, müslüman ülkelerde esen sol ve milliyetçi rüzgarların önünü Müslüman Kardeşler aracılığıyla kesmek.



Said Ramazan (sağ başta elinde kağıt olan) Eisenhower ile birlikte Beyaz Saray’da..
Müslüman Kardeşler’in bu atağı tabii ki petro-dolarlarla gerçekleştiriliyor. Bu operasyonun başında da Suudi Arabistan bulunuyor. Bu arada Suudi Arabistan’da Müslüman Kardeşler’in gençlik kolu niteliğindeki Dünya Müslüman Gençlik Birliği (WMYA) kuruluyor (AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu birliğin gelecekte üyesi oluyor).

Tezgah iyi işliyor. Müslüman Kardeşler’in İsviçre merkezli uluslararası ağı, işi banka kurmaya kadar vardırıyor.

Bir CIA ajanının deyimiyle, Müslüman Kardeşler’in tüm ipleri CIA tarafından tamamen kontrol altına alınıyor ve gerektiğinde kullanılmak üzere yedeğe alınıyor.

…Ve son 10 yıla gelindiğinde Ortadoğu’nun yeniden inşaası operasyonu için Müslüman Kardeşler tekrar ön plana çıkarılıyor. Türkiye dahil birçok müslüman ülkede Müslüman Kardeşler bağlantılı örgütler iktidara getiriliyor (Hamas, Mısır’da Mursi vb).

Ha Türkiye’de AKP ile Müslüman Kardeşler’in sıkı fıkı ilişkilerine gelince…

AKP ve Müslüman Kardeşler’in fena halde organize işleri!






Haberimiz, ehl-i siyaset sevdalılarına loş da olsa bir ışık tutmak gayesindedir. Evet, JÖNTÜRK, Türkiye’de yüzde 50 gibi bir oy oranıyla iktidar olan AKP’nin, bazı bağlantılarıyla ilgili çok önemli bir belgeyi okurlarının dikkatine sunuyor. Bu belge, AKP’nin Müslüman Kardeşler’in uluslararası ağının bir parçası olduğunu gösteriyor ve de ABD’den tutun da Malezya’ya kadar birçok ülkede siyaset erbabının masalarını süslüyor. İşte detaylar:

Detayların şekl-i şemâiline mufassal olarak bakmadan önce, tablonun Türkçeleştirilmiş haline şöyle bir bakmak icap ediyor:



…Ve de tabii ki bu çizelgede yer alan kuruluşlardan bazılarına da:

FIOE: Avrupa İslami Örgütler Federasyonu (http://www.euro-muslim.com).

Europe Trust: Bağışla çalışan İngiltere merkezli yardım kuruluşu (http://www.europetrust.eu.com).

HİKMET: Hikmet Bilim Dostluk ve Yardımlaşma Derneği ((http://www.hikmetder.com).

FİDDER: Filistin Dayanışma Derneği (http://www.fidder.org.tr).

IDSB: İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (http://www.theunity.org/tr).

TGTV: Türkiye Gönüllü Teşekkülleri Vakfı (http://www.tgtv.org).

Çizelgeye bakışımıza yekün tutalım (Çünkü gerisi artık herkesin malumu. AKP’yi açıklayacak halimiz yok herhalde) ve gelelim organize işlerin şekli şemâline:

Müslüman Kardeşler’in uluslararası örgütlenmesinin en önemli kilometre taşlarından biri Avrupa. Buradaki örgütlenmenin en önemli liderlerinden biri de Müslüman Kardeşler’in önde gelen isimlerinden Yusuf El Karadavi. AKP iktidarı döneminde Türkiye’ye gelerek istediği gibi at oynatan Karadavi, bu serbestinin karşılığında hem maddi hem de manevi destek kapılarını sonuna kadar açmış Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları için.

Nasıl açmasın?

Erdoğan, Müslüman Kardeşler’in yan kuruluşu niteliğindeki Suudi Arabistan destekli Dünya Müslüman Gençlik Örgütü’nün (WAMY) en kıdemli üyelerinden biri.

Nitekim, “kardeşliğin” hatırına, Avrupa’daki Müslüman Kardeşler yapılanmalarından FIOE ve Europe Trust, Türkiye’ye “yağdır mevlam su” misali yardıma başlıyorlar. Tabii bu yardım sefaletle koyun koyuna yatanlara değil, Müslüman Kardeşler’in Türkiye’deki örgütlenmesinin sac ayaklarına aktarılıyor.

Kimler mi Türkiye’deki Müslüman Kardeşler kişi ya da kuruluşları?

Şimdi yukarıdaki çizelgeye bir daha bakın ve bu sorunun yanıtını kolayca bulun (AKP’yi dışlamadan tabii ki:-)

Ha unutmadan, yukarıdaki çizelge aynen ABD Başkanı Barack Obama ve BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon’un da masalarının üzerinde (BM’nin Mavi Marmara olayıyla ilgili çıkacak raporuna dikkat. Hiç de beklendiği gibi İsrail’i suçlayıcı bir karar çıkmayabilir ).

Peki neden mi bu organize işlere özellikle batı (son zamanlarda da İsrail) fazla ses yükseltmiyor?

Onun nedeni de, İran’ın etkisini kırmak için Türkiye’nin liderliğinde Sunni bir İslami birliğe (sanal da olsa) şu an duyulan ihtiyaç.

Gerisi laf-ü güzaf.

NOT: Mavi Marmara olayının şifreleri de yukarıdaki çizelgenin içinde. Bakalım çözebilecek misiniz?


Herhalde anlaşılmıştır Arap Baharı’nda Müslüman Kardeşler çıkışının esbab-ı mucibesi ve AKP’nin Türkiye’de iktidar olmasının şifreleri..


(jonturk.com - 2012)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar