Sayfalar

16 Haziran 2017 Cuma

Askeri lojmanların arazisi 1.7 milyara satıldı. | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, askeri lojman, hürriyet, istanbul, zeytinburnu, emlak konut gyo, akp'nin gerçek yüzü, yılmaz inşaat, ihaleler,

Askeri lojmanların arazisi 1.7 milyara satıldı.

İstanbul Zeytinburnu’nda askeri lojmanların bulunduğu 97 bin metrekarelik arazi için ihale yapıldı.

Zeytinburnu’nda askeri lojmanların bulunduğu arsa için, Emlak Konut GYO tarafından dün yapılan gelir paylaşım ihalesinde ipi, Güney Yapı İnşaat, Esta İnşaat ve Elit Vizyon Yapı iş ortaklığı göğüsledi. 4 ortak hayata geçecek gayrimenkul projesinin satış değeri için 1 milyar 730 milyon lira taahhüt ederken, Emlak Konut’a da şirket payı olarak yüzde 37’ye denk gelen 640 milyon 100 bin lira teklif etti. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, ihaleyi kazanan şirkete en yakın teklif ise Yılmaz İnşaat’tan geldi. Yılmaz İnşaat proje değeri için 1 milyar 840 milyon, şirket payı için 625 milyon 600 bin lira önerdi. İhaleyi kazanan ortaklar arsa sahibi olan Emlak Konut’a verecekleri 14 milyon 500 bin lira fark ile öne geçti.



Gerçek sahibi CIA olan Facebook ve benzeri sosyal ağlar bizi sansürlüyor. Bizi Telegram kanalımızdan takip edin: www.t.me/AkademiDergisi (Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar